The Residences

Residences

De zon schijnt over Den Haag. Vanuit uw appartement hoog in KJ geniet u van een fenomenaal uitzicht. ’s Avonds heeft u er een modern panorama Mesdag met Scheveningen en een zonsondergang als middelpunt. In deze appartementen voelt u zich al snel on top of the world. Groots wonen in het hart van de residentie. De wereld begint hier letterlijk aan uw voeten. Den Haag, Scheveningen en via het Centraal Station: de snelste opstap naar Brussel, Parijs en Londen. Going places. Alles staat in hier in verbinding met elkaar.

Waar heeft u interesse in?

The valley

KJ heeft een breed scala aan appartementen in de ‘groene vallei’. Dit middelhoge deel van het gebouw verbindt de twee hoge torens van KJ. Hier Beschikken de appartementen elk over een eigen dakterras/ daktuin met ruimte voor veel groen. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke daktuin, uiteraard voor residents only. Het grootstedelijk leven krijgt hier een nieuwe dimensie. Met de groene daktuinen en -terrassen haalt KJ het groen van het park beneden naar uw woning toe.

City Park

In de City Park-appartementen in de voet van het gebouw maakt u deel uit van de gezellige stadse levendigheid. Er zijn diverse boetiekjes, lunchtentjes en restaurants in de directe omgeving. U kunt er terecht voor een snelle lunch met zakenrelaties of juist een lange lunch met vrienden. In de zomer geniet u bij het Stadspaviljoen met een goede kop koffie in de hand van de voorbijgangers die zich naar het centraal station haasten. Vanuit uw appartement kijkt u heel ontspannen uit over het uitgestrekte nieuwe groene park. Vanaf de historische Koekamp vlakbij tot aan de Scheveningse bosjes in de verte.

Meld je aan voor de nieuwsbrief:

Zoekvenster sluiten